Дестинация

snowboard1

Зеленина, синьо небе, спокойствие и чист въздух – това е Пампорово, късче от сърцето на Родопите.

През зимата Пампорово ще ви посрещне с чудесни условия за ски и сноуборд. Можете да се наслаждавате на писти от всякаква трудност и дори да се приберете със завиден загар, защото Пампорово ще ви зарадва с над 100 слънчеви дни през зимата и не случайно е наричан „най-слънчевия курорт“ може би и в цяла Европа. Климатът е мек, със силно Средиземноморско влияние. Средната годишна температура е 8.5 С, а дебелината на снежната покривка достига 140-150 см. Курортът се намира на 1650 м. надморска височина , а най-високата му точка е връх Снежанка , със своите 1926 м. Зимата е мека и не се характеризира с резки промени, нито опастност от лавини, което го прави чудесен избор за вас и вашето семейство.

Ако вече сте ни избрали като ваша дестинация през зимата, още повече ще ви изуми, че той е изключително подходящ и за вашия летен отдих.

През лятото Пампорово е чудотворно – със своите красиви поляни, ухайни билки, уютни беседки и красиви гледки – ще ви заплени. Мястото е уникално и харектерно със своята отрицателна йонизация, която влияе положително на вашето здраве.

Можета да разгледате уникалните природни феномени – Чудните мостове, Белинташ, Смолянски езера, Орфееви скали и много други.

Пампорово – една дестинация, с безброй възможности!